Glampingtent | 4 personen

Wilt u kamperen en toch wat luxe? Dan is een Glampingtent perfect voor u. Onze 4-persoons Glampingtent is compleet ingericht en heeft twee aparte slaapcabines. Verder is de tent voorzien van een keuken inclusief koelkast met vriesvak en alle keukeninventaris. Buiten op het overdekte terras staat een picknicktafel en loungebank. De gedeeltelijke douches en toiletten vindt u op 50 meter van de tent.

 

aantal personen

4 personen

aantal slaapkamers

2 slaapkamers

oppevlakte

28m²

v.a. €200,-
glampingtent-4-personen-waterherberg-it-beaken_0000s_0012_image00002


Wat onze klanten zeggen

stersterstersterster

Fantastische week gehad! Wij komen zeker terug! We zouden 1 nachtje blijven maar dat is uiteindelijk een week geworden!

Sandra
stersterstersterster

Mooie locatie, rustig en het uitzicht is prachtig. De tenten zijn groot, schoon en comfortabel.

Marjolein

Faciliteiten wave

  • Tweepersoonsbed
  • Inclusief Beddengoed
  • Koelkast met vriesvak
  • Stapelbed
  • Volledig ingerichte keuken
  • Eettafel met 4 zitplaatsen
  • Kledingkast
  • 2-pits inductiekookplaat
  • Veranda met picknicktafel en een loungebank

Luxe kamperen in onze 4-persoons Glampingtent

Ontspan en geniet van een heerlijke vakantie aan het Heegermeer in onze 4-persoons Glampingtent.

Glamping: De perfecte combinatie van kamperen in de buitenlucht, luxe en comfort.

Onze 4-persoons Glampingtent beschikt over twee aparte slaapcabines, een compleet ingerichte keuken met 2-pits inductie kooktoestel en een koelkast met vriesvak. Op de overdekte veranda staat een picknicktafel en loungebank waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje. Daarnaast heeft u vanaf het terras een prachtig uitzicht over het Heegermeer. Onze 4-persoons Glampingtent heeft geen eigen sanitair, maar de gedeeltelijke douches en toiletten vindt u op 50 meter afstand van de tent. Het sanitair gebouw is gemengd, dus voor zoal dames als heren. Op 250 meter afstand vindt u het centrum van Heeg met gezellige winkeltjes en restaurantjes. Ook is er op nog geen 100 meter afstand een supermarkt.

Kamperen met kinderen

De Glampingtenten staan op een groot veld met in het midden twee kleine zwemvijvers en een groot speeltoestel. In het centrum van Heeg is ook nog een klein strandje met een hele grote waterglijbaan. Dus ook voor een vakantie met kinderen is het prima vertoeven bij Waterherberg It Beaken.

Fantastische watersport mogelijkheden

Bent u gek op water en wilt u tijdens uw vakantie ook genieten van de Friese Meren? Wij bieden verschillende watersportmogelijkheden aan. Zo kunt u een dagje of meerdere dagen gaan varen met een sloepje of zeilboot. Heeg is hiervoor de perfecte locatie, midden in het Friese Meren gebied. Ga op ontdekkingstocht langs enkele van de Elfsteden zoals IJlst, Sneek, Workum of Sloten. Wanneer u de boot langer dan een dag huurt, kunt u deze gewoon neerleggen in de jachthaven van Waterherberg It Beaken. Hoe makkelijk is dat? Heeft u zin in een sportieve activiteit, maak dan een mooie tocht op een SUP-board of kano.

Waterherberg It Beaken

Naast de 4-persoons Glampingtenten bieden wij ook 6-persoons Glampingtenten met eigen sanitair aan. Voor meer informatie kijk op 6-persoons Glampingtent *LET OP! Alle foto's zijn ter illustratie van onze leverancier gezien de tenten nog niet geleverd zijn. 

Inventarislijst

Bekijk de inventarislijst voor een overzicht van de voorzieningen die aanwezig zijn bij de accommodatie.