Outdoorarrangementen

Voor watersportliefhebbers

Sportieve outdoorarrangementen

Er is veel mogelijk hier in Friesland, natuurlijk kunt u zeilen of varen met een sloep, maar er zijn nog veel meer leuke activiteiten te doen. Wij maken graag passende outdoorarrangementen, zoals u het wilt!

Voorbeeldarrangementen

Blokarten €30,00 p.p. *
Zeilen op de wal, dat is weer eens wat anders. Met blokarten zit je heel laag op de grond en recht daarboven is het zeil. Sturen doe je door middel van een stuurtje en een touw die verbonden is aan het zeil. Door het zeil goed in de wind te houden kan je wel tot 70 km/uur gaan! Het arrangement is inclusief ontvangst bij de jachthaven van Ottenhome Heeg, een blokartclinic van ongeveer 2 uur en een instructeur.
*Op basis van een minimale deelname van 10 personen.

Stand up Paddle €30,00 p.p. *
Deze sport komt oorspronkelijk uit Hawaii en is nu ook te doen op de Friese meren. Met Stand-Up-Paddling oftwel SUPpen gaat u staand op een soort surfboard al peddelend het water over. Dit arrangement is compleet met ontvangst in de jachthaven, een SUP clinic van ongeveer 2 uur en de huur van een wetsuit.
*Op basis van een deelname van 10 personen.

Vlot bouwen €17,50 p.p. *
Teambuilding, daar draait het allemaal om met het bouwen van een vlot. Als het vlot in elkaar is gezet, dan kan die het water in. Vervolgens gaat het erom welk team zo snel mogelijk bij de bel is. Het team wat als eerste aan de bel rinkelt heeft gewonnen. Dit arrangement bestaat uit een fijn ontvangst in de jachthaven van Ottenhome Heeg, een instructie en alle benodigde materialen om een vlot te bouwen. 
*Op basis van een minimale deelname van 20 personen.

Zeskamp €25,00 p.p. *
De sleutelwoorden voor deze activiteit zijn: Snelheid, behendigheid, kracht en uithoudingsvermogen. De onderdelen die aanbod komen zijn: spijkerbroekhangen, vlotbouwen, touwtrekken,
kelnerrace, mega zaklopen en strandballenrace. Voor uitgebreide informatie over het zeskamp, kijk dan op de site van Ottenhome Heeg. Dit arrangement is compleet met ontvangst in de jachthaven van Ottenhome Heeg, uitleg van de spellen, scorelijsten en een instructeur.
*Op basis van een minimale deelname van 20 personen.

Kaatsen €30,00 p.p. *
Deze oud Friese sport kunt u beleven door de kaatsclinic van oud-kaatser Simon Minnesma te volgen. Door de deskundige uitleg van Simon zult u de kneepjes van het vak zo onder de knie krijgen. U zult twee uur lang actief aan het kaatsen zijn onder begeleiding van Simon Minnesma.
*Op basis van een minimale deelname van 20 personen.

** Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Na een dag actief bezig geweest te zijn ook overnachten in Heeg?
Dat kan bij Stayokay Heeg. Deze groepsaccommodatie heeft ruim 180 bedden en ligt op loopafstand van het centrum van Heeg. Daarom is dit de perfecte plek om te overnachten.

Alle arrangementen zijn uit te breiden op het gebied van activiteiten en catering.

Wilt u meer informatie of wilt u boeken? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Goedkoop overnachten & varen AANBIEDINGEN

Overnachten en zeilen in Heeg

2 dagen zeilen in een polyvalk en 1 nacht overnachten bij Stayokay Heeg inclusief ontbijt

€ 165,00

Leren zeilen en een té gekke vakantie beleven?

Kom dan naar onze gezellige zeilschool It Beaken! Meer info

V.a. € 240,-
Het weer in heeg
The location could not be found.