Goedkoop overnachten

Voor watersportliefhebbers

Goedkoop en comfortabel overnachten in Friesland? Dat doet u bij Stayokay!

In Heeg en Sneek biedt Stayokay u een goedkope en comfortabele overnachting aan. In ons hostel is alles tot in de puntjes geregeld en kunt u genieten van de Friese cultuur, meren en watersporten. Met een ruim aanbod aan bedden en vele sanitaire voorzieningen bent u bij ons altijd aan het juiste adres. 

Goedkoop overnachten in Friesland

Het hostel in zowel Heeg als in Sneek liggen direct aan het water. Zo kunt u direct de boot in stappen en genieten van de Friese meren. De grootte van de kamers varieert van twee-persoonskamers tot acht persoonskamers en kunnen op verzoek gereserveerd worden. Onze bedden zijn comfortabel en voor een groot gedeelte hoogslapers. Bij de prijs inbegrepen zijn:

  • Lakenpakket
  • Uitgebreid ontbijtbuffet

Handdoeken kunt u zelf meenemen of bij de Stayokay huren. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Natuurlijk zijn de Friese Meren ook nog beschikbaar als extra ‘bad’. Wat is er nou lekkerder dan op te staan en meteen een frisse duik te nemen. Alle hostels van Stayokay zijn voorzien van gratis Wi-Fi. Het ontbijt is altijd inbegrepen bij elke overnachting. Al met al kunt u goedkoop bij ons overnachten met een zeer complete service.

Ook voor grote groepen

Komt u met een groep naar Heeg om te zeilen? Dan is het ook mogelijk om te overnachten in de Stayokay, in totaal zijn er in Heeg 182 bedden. Ook het hostel in Sneek is geschikt voor groepen, daar zijn zo’n 240 bedden. Als u dan met een grote groep naar Heeg of Sneek komt, dan kunt u het beste eens bij onze arrangementen kijken. Overdag actief op het water en ’s nachts comfortabel en goedkoop overnachten in de Stayokay.

Meer informatie over goedkoop overnachten in Friesland bij Stayokay Heeg of Sneek? Neemt u dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Goedkoop overnachten & varen AANBIEDINGEN

Overnachten en zeilen in Heeg

2 dagen zeilen in een polyvalk en 1 nacht overnachten bij Stayokay Heeg inclusief ontbijt

€ 165,00

Leren zeilen en een té gekke vakantie beleven?

Kom dan naar onze gezellige zeilschool It Beaken! Meer info

V.a. € 240,-
Het weer in heeg
The location could not be found.