Samenwerking Ottenhome Heeg en Stayokay hostels

Voor watersportliefhebbers

Stayokay en Ottenhome Heeg slaan de handen ineen

Sinds april 2014 werken Frieslands grootste zeilbotenverhuurder en event organisator Ottenhome Heeg en hostel keten Stayokay samen om de krachten te bundelen. Met deze samenwerking willen zij nog gerichter kunnen voldoen aan de wensen van groepen, scholen, verenigingen, families e.d.

Ottenhome Heeg verzorgt alle activiteiten op het gebied van de watersport. Ottenhome Heeg heeft niet alleen verhuur artikelen voor op het water, maar ook voor op de wal. Kijk dan vooral even bij onze arrangementen. Zo is er ook een gelegenheid om te gaan blokarten of powerkiten. Bij de Stayokay is er ook een mogelijkheid om een fiets te huren, dus wanneer u Friesland weer op een andere manier wilt ontdekken, kan dat ook per fiets. 

Voor groepen en scholen is het ideaal dat Ottenhome Heeg en Stayokay zijn gaan samenwerken, zo kunnen er activiteiten gedaan worden en er is een mogelijkheid om te overnachten in de groepsaccommodatie. Het complete programma kan verzorgd worden door Ottenhome Heeg. Er is een basispakket met een viertal activiteiten: vlotten bouwen, kanoën, sumo-worstelen en een speurtocht. Wilt u dit pakket uitbreiden? Dat kan! Bijvoorbeeld met zeilen of SUP-pen. Kijk gerust eens bij onze pluspakketten om het programma uit te breiden.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Goedkoop overnachten & varen AANBIEDINGEN

Overnachten en zeilen in Heeg

2 dagen zeilen in een polyvalk en 1 nacht overnachten bij Stayokay Heeg inclusief ontbijt

€ 165,00

Leren zeilen en een té gekke vakantie beleven?

Kom dan naar onze gezellige zeilschool It Beaken! Meer info

V.a. € 240,-
Het weer in heeg
The location could not be found.