Algemeen

Zeilkampen in Friesland!

Schoolkampen vol teambuilding, actie en sensatie! 

Bent u op zoek naar een schoolkamp vol waterpret? Dan zit u bij ons aan het goede adres! Ottenhome Heeg en Stayokay Heeg hebben meerdaagse schoolkampen samengesteld voor zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs. Er zijn basispakketten met allerlei leuke activiteiten zoals:
* Kanovaren
* Survivalbaan
* Spellen pakket 
* Mega-Twisterspel
* Speurtocht
Naast de basispakketten, kan het schoolkamp uitgebreid worden met pluspakketten. Zo kan er nog meer uit een schoolkamp gehaald worden. Zo kan de groep leren zeilen onder begeleiding van ervaren instructeurs, of spectaculaire activiteiten uitvoeren tijdens de expeditie. Naast de pluspakketten zijn er nog combi-arrangementen bij te boeken, zoals beachvolly/Lacrosse, SUPpen/Steppen en Blokarten/Powerkiten. Kijk voor alle mogelijkheden bij het schoolkamp pluspakket.

Begeleiding
Bij vrijwel alle activiteiten (m.u.v. het spellen pakket en de speurtocht) is uitleg en begeleiding van o.a. ervaren schippers aanwezig. Veiligheid heeft bij ons prioriteit o.a door het geven van instructie en het verplicht stellen van zwemvesten. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een leerzaam en plezierig zeilkamp voor uw school. 

Eten en drinken
Naast de diverse activiteiten verzorgen Stayokay Heeg en Ottenhome Heeg ook de maaltijden. Op de aankomstdag staat ’s avonds een heerlijk diner klaar. ’s Ochtends kunnen de leerlingen genieten van een uitgebreid ontbijt en een stevig lunchpakket voor de middag kan dan samengesteld worden. Op de vertrekdag wordt ook nog een lunchpakket klaargemaakt. De gezellige bar en terras is een perfecte plek om de belevenissen met elkaar te delen.

Tijdens de schoolkampen wordt er gebruik gemaakt van een groepsaccommodatie met diverse voorzieningen:

  • Groot voetbalveld
  • 182 bedden
  • Ruime hal met computer, wifi en speelvoorzieningen
  • Terras aan het water
  • Restaurant/barruimte
  • Zaalruimte voor eigen gebruik

De leerlingen overnachten in vier- tot zespersoonskamers met eigen sanitair. Voor de docenten zijn privékamers beschikbaar.

Kijk voor meer informatie bij groepsaccommodaties. 

Wilt u meer informatie of wilt u boeken? Neem dan gerust contact met ons op.

Goedkoop overnachten & varen AANBIEDINGEN

Overnachten en zeilen in Heeg

2 dagen zeilen in een polyvalk en 1 nacht overnachten bij Stayokay Heeg inclusief ontbijt

€ 165,00

Leren zeilen en een té gekke vakantie beleven?

Kom dan naar onze gezellige zeilschool It Beaken! Meer info

V.a. € 240,-
Het weer in heeg
The location could not be found.