Schoolkamp Basispakket

Voor watersportliefhebbers

Een schoolkamp vol waterpret!

Meerdaagse schoolkampen
Ottenhome Heeg heeft alles in huis om uw leerlingen een spetterend schoolkamp te bezorgen. Wij hebben hiervoor een schoolkamp samengesteld compleet in het teken van de watersport en teambuilding. Dé manier om Friesland vanaf het water te ontdekken! Laat uw leerlingen het mooiste van Friesland zien en genieten van een onvergetelijk schoolkamp. De aankomst is rond 12 uur en na de kennismaking en voorbespreking start het middagprogramma. Ook dag twee en de ochtend van de derde dag zitten vol met watersportactiviteiten door ons georganiseerd en begeleid.

3-daagse verblijf bij Stayokay

Op dag 1 start de eerste activiteit om 13:30 uur. Na de eerste activiteit kan de school de kamers in en ’s avonds staat er een dinerbuffet klaar voor de groep. Op dag 2 staat vanaf 08:00 uur het ontbijtbuffet klaar, tijdens het ontbijt worden er meteen lunchpakketten gemaakt voor in de middag. Om 10:00 uur start de groep met de 2e activiteit en ’s middags is er de gelegenheid om het lunchpakket op te eten. Om 13:30 uur start de 3e activiteit en ’s avonds kan de groep genieten van het buffet. Op de laatste dag staat er ontbijtbuffet klaar en kan er weer een lunchpakket gemaakt worden, de kamers worden opgeruimd door de school en om 10:00 uur start de groep met de laatste activiteit. Vervolgens vertrekt de groep weer richting huis na een onvergetelijk verblijf.

Het standaard schoolprogramma bestaat uit de volgende activiteiten

  • Dag-deel kanovaren inclusief ervaren begeleiding
  • Spellenpakket bestaande uit een aantal actieve activiteiten 
  • Spannende speurtocht door Heeg
  • Spectaculair survivalprogramma onder begeleiding van enthousiaste instructeurs 

Daarnaast kan er nog meer bijgeboekt worden, kijk voor meer informatie bij schoolkamp pluspakket. In de avonduren kunnen spelletjes gespeeld worden en natuurlijk mag de disco/ bonte avond niet ontbreken.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden  en informatie over een schoolkamp voor uw basisschool?  Neem dan gerust contact met ons op.

 

Goedkoop overnachten & varen AANBIEDINGEN

Overnachten en zeilen in Heeg

2 dagen zeilen in een polyvalk en 1 nacht overnachten bij Stayokay Heeg inclusief ontbijt

€ 165,00

Leren zeilen en een té gekke vakantie beleven?

Kom dan naar onze gezellige zeilschool It Beaken! Meer info

V.a. € 240,-
Het weer in heeg
The location could not be found.