Bent u op zoek naar een hostel of zeilschool in Friesland?

Dan bent u hier aan het juiste adres, u vindt hier alles over

OER 'T HOUT in GROU

Zoek arrangement

WATERHOSTEL FRIESLAND

Voor watersportliefhebbers

Terras

Groepsactiviteiten

Bent u op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiefeest, vrijgezellenfeest, buurt/sportvereniging of reünie? Voor uw groepactiviteit in Friesland hebben wij diverse arrangementen klaar liggen.

Schoolkamp / Zeilkamp

Watersporthostel Oer't hout heeft alles in huis om uw leerlingen een spetterend schoolkamp te bezorgen. We hebben hiervoor een watersportkamp samengesteld tegen een wel heel scherpe prijs. Dé manier om Friesland vanaf het water te ontdekken!

Feesten / Partijen

Bent u op zoek naar een leuke ruimte voor uw feest of partij in Friesland? Voor bijvoorbeeld een jubileum of een verjaardag? Kijk dan niet verder, wij kunnen u alles bieden. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons een feest of partij organiseren om nooit weer te vergeten.

Vergaderingen

Heeft u een zaal nodig voor bijvoorbeeld een feest of een vergadering? Wij bieden u vele mogelijkheden en arrangementen. Met meerdere vergaderzalen kunt u bij ons terecht voor het huren van een zaal, een vergadering of andere arrangementen.

Watersport/Overnachten

Friesland is een provincie waar veel verschillende watersporten goed beoefend kunnen worden. Daarom verhuren wij alles, zodat u hier ook aan mee kunt doen. Ook voor een goedkope overnachting bent u bij ons aan het juiste adres

Gezinsvakantie

In Grou biedt Waterhostels Friesland u een goedkope en comfortabele gezinsvakantie aan. In ons hostel is alles tot in de puntjes geregeld en kunt u genieten van de Friese cultuur, meren en watersporten. Bekijk meer over de voordelen van ons Hostel.

Goedkoop overnachten & varen AANBIEDINGEN

Overnachten en zeilen in Heeg

2 dagen zeilen in een polyvalk en 1 nacht overnachten bij Stayokay Heeg inclusief ontbijt

€ 165,00

Leren zeilen en een té gekke vakantie beleven?

Kom dan naar onze gezellige zeilschool It Beaken! Meer info

V.a. € 240,-
Het weer in heeg
The location could not be found.