Zeilschool Friesland

Voor watersportliefhebbers

De Zeilschool van Friesland

Nergens kunt u beter leren zeilen dan op de Friese meren. Zeilschool It Beaken in Heeg heeft ervaren zeilinstructeurs die u alles leren  over zeilen wat u nodig heeft om zelfstandig te kunnen zeilen. Ook laten zij u de mooiste plekjes van Friesland zien. Zeilschool It Beaken ligt direct naast de Stayokay in Heeg, waardoor u er een mooie zeilvakantie van kunt maken inclusief overnachtingen en horecagelegenheden. 

De Friese meren verkent u tijdens het zeilen

In Friesland zijn alle meren en sloten op elkaar aangesloten. Dit zorgt voor een waterrijk gebied, dat tot één van de mooiste gebieden van heel Nederland gerekend kan worden. Daarom bieden wij u hier alles omtrent zeilen aan. Friesland is namelijk op zijn mooist met een zeilboot op het water. Wij nodigen u dan ook van harte uit om op een goedkope manier dit bij ons te doen. Alles wordt geheel voor u verzorgd.

Nog geen ervaring met zeilen?
Geen probleem, wij hebben ervaren zeilinstructeurs bij de zeilschool die u al varend alle kneepjes van het vak leren. Aan het einde van de dag kunt u zelfstandig zeilen over de prachtige Friese meren.

Zeilschool voor kinderen en jongeren

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen al bij Zeilschool It Beaken in Heeg terecht om te leren zeilen. Kinderen tussen de 7 – 12 jaar en jongeren tussen 13 – 19 jaar kunnen zich opgeven voor een gegarandeerd spetterend zeilkamp. Aan het eind van de week kun je zelfstandig zeilen en heb je ook nog eens een erkend CWO zeildiploma op zak. Wat wil je nog meer? Je zult leren zeilen in een OneDay 24/Polyvalk, pico, Laerling of Optimist. Tijdens het zeilkamp slapen de kinderen bij de Stayokay in Heeg en alles er om heen wordt ook verzorgd door Ottenhome Heeg en Stayokay. Naast zeilen worden ook andere leuke activiteiten georganiseerd om er echt een onvergetelijk kamp van te maken. Je zult je geen moment vervelen!

Wilt u meer informatie over het leren zeilen en alles wat erbij komt kijken? Kijk dan bij onze zeilschool It Beaken. Voor meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden en andere zaken omtrent uw verblijf kunt u gerust contact opnemen. Wij helpen u graag verder!

Goedkoop overnachten & varen AANBIEDINGEN

Overnachten en zeilen in Heeg

2 dagen zeilen in een polyvalk en 1 nacht overnachten bij Stayokay Heeg inclusief ontbijt

€ 165,00

Leren zeilen en een té gekke vakantie beleven?

Kom dan naar onze gezellige zeilschool It Beaken! Meer info

V.a. € 240,-
Het weer in heeg
The location could not be found.